Papir er skjørt, men likevel så sterkt, og det kan formidle så mye. Noen av de tingene du finner her inne er unike håndskjærte bilder som kommer som en i sitt slag. Noen kuttes i serier men forblir unike da de får alle sine unike detaljer i det jeg skjærer hvert enkelt bilde. Du vil også finne inspirasjon til interiør og gaver for alle anledninger: dåp, bryllup, bursdag eller noe unikt til en venn.

Jul er en tid jeg produserer mest papirkunst gjennom hele året. Her inne finner du unik julepynt i papir. Den mest praktiske julepynten på markedet. Legg den i en konvolutt og den tar minimalt med plass resten av året. Flott som gaver til de som har alt eller som bor langt unna og pakken må sendes i posten.

Mange av papirkuttene her inne er flotte gaver du enkelt kan sende i posten. Unngå å bruke opp pengene til julegaver på porto. Kjøp et nydelig sett julekuler i papir eller flotte bordranker, legg de i et julekort og send som vanlig brev i posten. Rask, sikker og billig julegave sendt i posten.

Trenger du kanskje en gave til de som har alt? Ja, da har du kommet til rett sted. Jeg tar i mot bestillinger på personaliserte bilder til 40 års gaver, bryllup, dåp og andre jubileum. Eller bare rett og slett en kjærlighetserklæring.